Control4 ohjattu kotiteatteri

KUVAN JA ÄÄNEN

UUSI ULOTTUVUUS

VIIHDE

Moderni talo pitää sisällään monihuonejärjestelmän niin kuvalle kuin äänelle. Niin järjestelmältään, akustisesti kuin valaistukseltaan oikein suunniteltu koti on ilo kaikille aisteille. 

Automaatiojärjestelmällä saadaan toimiva toimiva ja helppokäyttöinen kokonaisratkaisu AV-laitteiden hallintaan. Ratkaisun avulla voidaan ohjata kaikkia tilan AV-laitteita yhdellä selkeällä käyttöliittymällä ilman suurta kaukosäädinviidakkoa.

Control4 automaatiojärjestelmä Genelec

NAUTI KAIKKIALLA

MUSIIKKIA MISTÄ TAHANSA LÄHTEESTÄ, MISSÄ TAHANSA TILASSA

 

Control4 automaatiojärjestelmä avaa uusia mahdollisuuksia hyödyntää musiikkilaitteita ja laajentaa kokemuksia musiikin kuuntelussa.  Mikä tahansa musiikkilähde voidaan kytkeä osaksi monialuemusiikkijärjestelmää. Näin musiikista nauttiminen onnistuu vaivatttomasti missä tahansa tilassa yhdellä käyttöliittymällä.

Monihuonemusiikin avulla kukin perheenjäsen voi kuunnella lempimusiikkia omassa huoneessaan, kun taas juhlien aikana sama musiikki saadaan tahdittamaan koko taloa. Kaiuttimet voidaan upottaa siististi seinään tai kattoon tai asentaa perinteisesti. Vahvistimet ja muut laitteet sijoitetaan katseilta suojaan esimerkiksi tekniseen tilaan, josta ne on myös helppoa huoltaa. 

 

KOTITEATTERI

Elokuvaillat ja suuret urheilujuhlat saavat kotiteatterissa kokonaan uuden ulottuvuuden. Kotiteatteri koostuu usein lukuisista erillisistä AV-laitteista, joista jokaista on perinteisesti ohjattu omalla kaukosäätimellään. Control4 automaatiojärjestelmän avulla ohjaat kaikkia kotiteatterilaitteita keskitetysti yhdellä kaukosäätimellä. Näin kotiteatterin käyttö onnistuu kaikilta perheen jäseniltä, myös perheen pienimmiltä.

 

Integroimalla kotiteatterin ohjaus automaatioon, voidaan muidenkin kodin elektroniikka- ja sähkölaitteiden kuten valaisimien, sähköverhojen tai ilmastoinnin käyttäytymistä ohjata samanaikaisesti. Tilanneohjauksien avulla saadaan luotua helppokäyttöinen kotiteatteri, joka on käyttövalmis yhdellä napin painalluksella.

Kotiteatteri ohjattuna automaatiojärjestelmällä

LAATU

Olemme toimineet vuodesta 1993 korkealuokkaisen hifin myyjänä, joten meillä on laaja kokemus erilaisista ratkaisuista kodin tai yrityksen tilan äänen- ja kuvantoiston toteuttamiseen. Saat meiltä suoraan alan parhaat kaiuttimet, valikoiimaan voit tutustua tästä - KAIUTTIMET

KIINNOSTUITKO?
 
Suunnitellaan yhdessä uusi, upea ja käytännöllinen automatisointi tiloihisi.

 

Control4 ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi. Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopiva automaatiojärjestelmä elämää helpottamaan! YHTEYS