Control4 Turvallisuusratkaisu

MiELENRAUHAA

ÄLYKKÄÄLLÄ VALVONNALLA

TURVALLISUUS

Turvallisuus on monille yksi tärkeimmistä asioista automaatiojärjestelmää hankittaessa. Yhdistämällä Turvallisuusratkaisu osaksi muuta automaatiota saadaan tehokas ja helppokäyttöinen valvontajärjestelmä.

Hälytinjärjestelmäintegraation lisäksi automaatiojärjestelmään voidaan liittää esimerkiksi kameraohjauksia. Valvontaa voidaan tehostaa myös automaattiviesteillä, automaattisella valaistuksen ohjauksella, moottoroiduilla lukoilla, sekä kameralla varustetuilla oviasemilla ja kosketusnäytöillä.

Kodin turvallisuusratkaisu antaa monia hyötyjä asukkaille. ”Poissa” tilanne voi murtohälyttimen aktivoitumisen lisäksi sammuttaa valot ja muut sähkölaitteet, alentaa huoneiden lämpötilaa, pienentää ilmanvaihtoa, sekä katkaista veden syötön asuntoon.

”Yö” tilanneohjaus voi vuorostaan kytkeä kuorisuojauksen päälle, jolloin järjestelmä valvoo uloskäyntejä ja piha-tiloja, mutta sisällä voidaan liikkua normaalisti. Murtohälyttimen pois kytkeminen voi puolestaan käynnistää sähkölaitteet, sytyttää halutut valot ja käynnistää vaikka musiikin asunnossa. Kaikista toiminnoista voidaan tehdä tarvittaessa käyttäjäkohtaisia.

 

Murtohälytinvalvontaa voidaan tehostaa kameravalvonnalla, jolloin kameroiden automaattitallennus huolehtii mahdollisten tunkeilijoiden tunnistamisesta myös jälkikäteen. Tallentimien ja kameroiden kuvaa voidaan tarkastella etänä internetselaimen tai mobiilisovelluksen avulla.

kodin turvallisuus | Control4
Yrityksen turvallisuus ja valvonta

YRITYKSEN VALVONTA

Yrityksillä on usein erikäyttötarkoitukseen tarkoitettuja tiloja joita käyttävät useat ihmiset eri vuorokauden aikoina. Turvallisuusratkaisun avulla voidaan tehostaa kulunvalvontaa, hallita käyttöoikeuksia ja varmistaa että tilat ovat asianmukaisesti valvottuja. Läsnäolovalvonnan lisäksi voidaan varmistua että tilan kaikki sähkö- ja AV-laitteet suljetaan automaattisesti käytön jälkeen, jolloin pienennetään turvariskiä, vähennetään vikatilanteita ja pidennetään laitteiden elinikää.

 

Integroimalla turvajärjestelmä muuhun tekniikkaan voidaan muiden laitteiden toiminta sitoa tilanneohjauksiin. Neuvottelutilojen laitteisto voidaan esimerkiksi käynnistää oikealla pääsykoodilla ja vastaavasti sulkea kun valvontajärjestelmä kytketään päälle. Hälytysjärjestelmän toimintaa voidaan tarvittaessa tehostaa automatisoiduilla valaistus- ja audiotilanteilla.

KIINNOSTUITKO?
 
Suunnitellaan yhdessä uusi, upea ja käytännöllinen automatisointi tiloihisi.

 

Control4 ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi. Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopiva automaatiojärjestelmä elämää helpottamaan!

YHTEYS