ENEMMÄN KUIN PELKKÄ LÄMPÖTILA

MUKAVUUS JA ENERGIANHALLINTA

 

Mukavuuden hallinnalla tarkoitetaan yleensä huonetilojen lämpötilan ja ilmanvaihdon ohjausta. Näiden ohjaus toteutetaan usein keskenään erillisillä järjestelmillä jolloin syntyy tilanteita joissa energiaa kulutetaan turhaan. Keskitetyn ohjausjärjestelmän avulla erilliset järjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään ja säätymään yhdellä raja-arvolla. Tällöin tilojen mukavuus korostuu ja energialasku pienenee.

Huonetilojen automaattinen ohjaus
Tilojen eri sähkölaitteiden automaattinen ohjaus lisää mukavuutta

LISÄÄ MUKAVUUTTA

Mukavuutta voidaan lisätä myös moottoroitujen laitteiden, kuten sähköverhojen-, markiisien-, valkokankaiden-, tai muiden moottorikäyttöisten laitteiden automaattiohjauksilla. Tilanneohjauksia voidaan toteuttaa esimerkiksi valoisuuden, lämpötilan ja vuorokauden ajan mukaan toteutuviksi. Tilanteet voidaan sitoa myös AV-laitteiden toimintoihin tai läsnäoloon perustuviksi, jolloin moottoroidut laitteet ohjautuvat tilojen käytön mukaan.

ENERGIANTEHOKKUUS

Yhdistämällä Mukavuuden hallinnan osaksi muuta ohjauskokonaisuutta parannetaan energiatehokkuutta tinkimättä tilojen mukavuudesta. Tilojen lämmitys, ilmanvaihto ja moottoroidut verhot voidaan sitoa eri tyyppisiin koko taloa ohjaaviin tilanneohjauksiin. ”Kotona/poissa” tilanne voi säätää lämpötilaa ja ilmanvaihtoa lukitsemalla samalla kaikki ovet. ”Hyvää yötä” tilanne voi puolestaan sulkea halutut verhot, lukita ovet ja pienentää lämpötilaa sekä ilmanvaihtoa tiloissa joissa ei yö-aikaan oleskella.

Energiatehokas Control4 automaatio
Laaja valikoima automaatiotuotteita

TUOTTEET

Kuvan ja Äänen tuotevalikoimasta löydät kaikki Mukavuus ratkaisun täydelliseen toteuttamiseen tarvittavat tuotteet. Ammattitaidolla valitut yhteistyökumppanit ja valmistajat takaavat luotettavan ja edustavan lopputuloksen joka jopa säästää rahaa.

KIINNOSTUITKO?
 
Suunnitellaan yhdessä uusi, upea ja käytännöllinen automatisointi tiloihisi.

 

Control4 ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi. Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopiva automaatiojärjestelmä elämää helpottamaan! YHTEYS