kotiautomaatio Control4 järjestelmällä

KOKONAISVALTAISTA KODIN HALLINTAA

HELPPO KÄYTTÄÄ - MUKAVA HALLITA

Kuva ja Ääni Oy:n tarjoaman Control4 ohjausjärjestelmän avulla kodin laitteiden hallinnointi on mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi.

 

Control4 SR260. Yksi kaukosäädin kaikille sähkölaitteille

KESKITETTY OHJAUS

Control4 ohjausjärjestelmä mahdollistaa kaikkien kodin sähköteknisten laitteiden keskitetyn ohjauksen. Valaistuksen lisäksi Control4 järjestelmällä voidaan ohjata lämmitystä, ilmanvaihtoa, valvontajärjestelmiä, moottoroituja laitteita sekä audio- ja videolaitteita. Automaatiojärjestelmä voidaan toteuttaa kerralla tai ottaa käyttöön asteittain. Kaikkien kodin sähköteknisten laitteiden ollessa älykkään ohjausjärjestelmän takana voidaan tilanneohjauksista tehdä aidosti älykkäitä.

 

Eri ratkaisuista voit lukea lisää klikkaamalla sinua kiinostavien osa-alueiden tekstejä alla olevasta talokuvasta.

Control4 järjestelmä kattaa koko talon sähköisen elämän

Valitse ratkaisuistamme juuri sinun kotiisi sopiva kotiautomaatiokokonaisuus. Tilanteita on monia, mahdollisuuksia on vielä enemmän. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää modernin asumisen osatekijöitä niin valoon, turvallisuuteen, mukavuuteen, viihteeseen kuin energianhallintaankin liittyen. Voit koota ratkaisuista itsellesi sopivan yksilöllisen kokonaisuuden.

"Mahdollisuuksissa ja eri ratkaisuissa vain mielikuvitus on rajana"

RATKAISUT

Control4 automaatiojärjestelmä - viihde
Control4 automaatiojärjestelmä - valaistus
Control4 automaatiojärjestelmä - turvallisuus
Control4 automaatiojärjestelmä - mukavuus ja energianhallinta
Control4 automaatiojärjestelmä - viihde

Automaatiojärjestelmän hankintaprosessi on hyvä aloittaa tarpeet kartoittavalla suunnittelulla heti rakentamisen tai remontoinnin alkuvaiheessa.

 

Automaatiojärjestelmää suunniteltaessa yhteydenpito muihin talotekniikan toimittajiin on tärkeää että varmistutaan valittujen tuotteiden soveltuvuudesta ohjausjärjestelmään ja vältytään turhilta päällekkäisyyksiltä.

 

Hyvällä suunnittelulla varmistetaan että kaikki kodin laitteet saadaan saumattomasti yhdistettyä toimivaksi kokonaisuudeksi ja samalla vältytään ylimääräisiltä muutostöiltä jälkikäteen.

Automaatiojärjestelmä prosessikaavio
KIINNOSTUITKO?
 
Suunnitellaan yhdessä uusi, upea ja käytännöllinen automatisointi tiloihisi.

 

Control4 ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi. Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopiva automaatiojärjestelmä elämää helpottamaan!

 

YHTEYS