Älykäs yritys Control4 automaatiojärjestelmällä

ÄLYKKÄÄMPÄÄ LIIKETOIMINTAA

ÄLYKKÄÄMPÄÄ LIIKETOIMINTAA

Kuva ja Ääni on kumppanisi niin yhden neuvotteluhuoneen kuin kokonaisvaltaisen yritystilan automatisoinnissa. Palvelumme kattaa tarpeesi mukaan kaiken esitystekniikan ja yrityksen muun kiinteistöautomaation suunnittelusta, asennuksesta ja ohjelmoinnista aina laitehankintoihin ja huoltoon saakka.

 

Käyttämämme Control4-automaation perustana on usein ohjausjärjestelmä, johon yrityksen esitystekniikka kuva- ja ääniratkaisuineen on koottu yhden napin painalluksen avulla langattomasti toimivaksi kokonaisuudeksi. Kokonaisuutta voidaan täydentää niin turvaan, mukavuuteen kuin energianhallintaan liittyvillä osilla, ja siihen voidaan liittää myös käytössä jo olevia laitteita. Järjestelmä on myös valmiina kasvamaan tulevaisuuden tarpeiden mukana. 

Kuva ja Ääni - Esitystekniikan ammattilainen

ESITYSTEKNIIKKA

Presentaatioden / neuvottelutilanteiden havainnoillistaminen  kuvien tai muiden audiovisuaalisten keinojen avulla elävöittää ja selkeyttää esitystä.

 

Älykkäässä tilassa esitystekniikka toimii mutkattomasti kaikilla laitteilla. Ei tarvita enää laitemerkkikohtaisia välikappaleita, riippumatta siitä millaisella päätelaitteella puhuja on esityksensä on valmistellut, tai minkä valmistajan laitetta hän käyttää. Myös erillisten presentaatioiden yhtäaikainen katselu sekä esiintymisvuoron siirtäminen henkilöltä toiselle onnistuu yhdellä napin painalluksella.

 

Videoseinät, moottoroidut kankaan tai erikokoiset näytöt toimivat yhtä lailla osana kokonaisuutta. Esitystekniikkaan saadaan helposti yhdistettyä myös etäneuvottelumahdollisuus.

LANGATTOMUUS

Johdoton toimisto - Kuva ja Ääni - Esitystekniikan ammattilainen

Kuvan ja äänen siirtyminen esityslaitteeseen hoituu langattomasti neuvottelu- tai esitystilaan asennettavan automaatiojärjestelmän avulla. Ohjaus hoituu helposti neuvottelupöydällä odottavan painallusnapin avulla, tabletin kautta tai vaikkapa seinään upotetun kosketusnäytön avulla.

 

Kuvan ja äänen lisäksi Control4-ohjaukseen voidaan yhdistää langattomasti myös kiinteistöautomaation muut toiminnot, kuten lämmityksenohjaus tai turvajärjestelmä. Kaikkien automaatiojärjestelmään liitettyjen laitteiden hallinta voidaan yhdistää yhteen sovellukseen.

KÄYTTÖKOHTEET

Aseta liiketilasi tervehtimään asiakkaitasi valmiilla tilanneohjauksella, joka säätää valaistuksen, musiikin, videon ja lämpötilan sopivaksi ennen ensimmäisen asiakkaan saapumista. Tilanne voidaan aktivoida automaattisesti vuorokauden ajan mukaan. 

Control4:n avulla voidaan tehostaa liiketoimintaa lisäämällä tilojen helppokäyttöisyyttä ja viihtyvyyttä, sekä auttaa yritystä erottumaan muista toimijoista. Yrityksen tiloja voidaan hallita helposti yhdellä käyttöliittymällä yhdistämällä kaikkien laitteiden ohjaus yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimintojen ja teknologian helppo hallittavuus säästää aikaa jolloin voidaan keskittyä olennaiseen eli liiketoiminnan harjoittamiseen. Parhaimmillaan automaatiojärjestelmä parantaa asiakaskokemusta sekä asiakkaan mielikuvaa yrityksen liiketoiminnasta.

Neuvotteluhuoneiden lisäksi, Control4 ohjausjärjestelmä soveltuu mainiosti esimerkiksi ravintoloiden, myymälöiden, kuntosalien ja hotellien ohjaukseen. Ota meihin yhteyttä, oli liiketoiminta-alasi mikä tahansa, uskomme että voimme auttaa sinua hallitsemaan tilojasi helpommin ja tehokkaammin.

Neuvotteluhuoneen esitystekniikka Control4
Ravintoloiden esitystekniikka Control4
Hotellien esitystekniikka Control4
KIINNOSTUITKO?
 
Suunnitellaan yhdessä uusi, upea ja käytännöllinen automatisointi tiloihisi.

 

Control4 ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi. Ota meihin yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopiva automaatiojärjestelmä elämää helpottamaan!

 

YHTEYS